Zonne-energie

Energie die u geen cent kost.

zonne energie1

Zonne-energie is gratis. En uitermate doeltreffend ook in onze contreien. De voorwaarde is wel dat u over een zonne-energiesysteem met bijzonder efficiënte collectoren en perfect op elkaar afgestemde systeemcomponenten beschikt. Zoals de zonne-energiesystemen van Decuypere BVBA.

Met het milieu voor ogen

zonne energie2Met driekwart ton minder kooldioxide (Co2) per jaar en per zonne-energie-installatie voor een ééngezingswoning breken ook voor het milieu zonnige tijden aan. Des te meer omdat alle zonnecollectoren van Decuypere BVBA de grenswaarden van het milieulabel “Blauwe Engel” onderschrijven. Even belangrijk zijn natuurlijk de grote bedrijfszekerheid en de lange gebruiksduur van onze collectoren, dankzij corrosie-bestendige materialen als speciaal zonneglas, aluminium, koper en roestvast staal. De kwaliteitstest van de SPF-instituut te Rapperswil toont dit op overtuigende wijze aan en bevestigt daarmee de constant hoge thermische prestaties van onze zonnecollectoren over een looptijd van wel 20 jaren.

 

 

Techniek die rendeert

Voor actuele overzichten van ondersteuningsprogramma’s en percentage van de tapwaterverwarming verzorgd door zonne-energie mailt U naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteert U onze technisch support, gegevens kunt U terug vinden op onze vernieuwde site.