Industriële toepassingen

Hieronder vind u een lijst van diverse industriële toepassingen. Deze lijst is niet limitatief, vind u niet wat u zocht ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Drukleidingen

eng1PE is o.a. geschikt voor leidingen van belasting van binnenuit, Pe wordt daarom toegepast bij drukleidingen voor transport van drinkwater, gas, afvalwater en in de industrie. Pe heeft een grote mechanische slagvastheid en is flexibel. Pe drukleidingen zijn verkrijgbaar in zwart met of zonder kleuraanduiding, in diameters t/m 1200 mm.
Decuypere BVBA levert niet alleen drukleidingen, maar ook hulpstukken, afsluiters en electrolasmoffen.

Leidingdelen

Kunststof leidingdelen worden veelal toegepast in industriële situaties, maar leidingdelen worden ook toegepast als zinker of sifon. Leidingdelen kunnen worden vervaardigd uit HDPE, PP, PPH, PPC en PVC en zijn mogelijk in diameters 110 mm t/m 830 mm. Naast leidingdelen worden in onze productiefaciliteit te Zwevegem vervaardigd.

De leidingdelen kunnen worden voorzien van flenzen, voorlaskragen, getrokken bochten en compensatoren. Hulpstukken zoals getrokken bochten, segmentbochten, t-stukken, prefab zinkers, sifon's, stand- en leegloopleidingen kunnen ook in grote diameters worden geleverd. Ook uitzonderlijke onderdelen kunnen op de werf worden geassembleerd.

Ingewikkelde leidingtrajecten worden vooraf uitgewerkt en besproken, zo kan de leiding nauwkeurig bepaald worden en kunnen eventuele conflicten in het voortraject al opgespoord worden. Ondanks langere lengte en meerdere (segment) bochten blijven de leidingdelen tijdens de aanleg maatvast. Een belangrijk aspect omdat er vaak tussen twee vaste punten moet worden aangesloten.

Procesleidingen en maatwerk

Volgens klantspecificatie produceren wij procesleidingen voor industriële toepassingen.

Tevens kunt U ook bij Decuypere Bvba terecht voor alle PP, HDPE, staal en inox maatwerken. Hierbij wordt bijstand verleend door een team van gecertificeerde lassers en dit zowel op de werf als in onze werkplaats.

Engineering

eng2Decuypere Bvba heeft door de jaren heen laten zien uitzonderlijke en specifieke projecten aan te kunnen. Voor zowel vele grote projecten als kleinere projecten in de grond-, weg- en wegenbouw, maar ook in de industrie kunnen wij het volledige traject vanaf de ontwerpfase tot en met de productie en installatie voor u uitvoeren.
Om tot een optimale maatwerkoplossing te komen is denkwerk en probleemoplossend vermogen nodig.
Indien u tegen een probleem aanloopt, neemt u dan contact met ons op. Wij vinden het een uitdaging om voor u de beste oplossing te bedenken !